Luftvärmepump Vännäs

Klimat Nord AB – luftvärmepump Vännäs

Vi skapar komfort i hemmet Värmepumpar Försäljning Installation Service Reparation

Befinner du dig i Vännäs och är intresserad av att skaffa en luftvärmepump, då har du kommit rätt! Klimat Nord är experter på värmepumpar och erbjuder omfattande lösningar. Vi täcker allt från försäljning till reparation, service och installation. Vår fokus ligger på kvalitet och skräddarsydda lösningar, anpassade efter varje kunds unika behov. Vi strävar efter att erbjuda personlig service som överträffar förväntningarna.

Trygga och kvalitativa lösningar sedan 2013.

Luftvärmepump Vännäs

VILKA vi är

Klimat Nord AB är ett kylföretag som grundades 2023 och har sin utgångspunkt ett stenkast utanför Umeå. Med en lång erfarenhet och bred kompetens inom branschen är vi en trygghet för varje kund.

Luftvärmepump Vännäs

Vad vi gör

Bolaget bedriver installation, försäljning och service av klimat- & värmeanläggningar. Varje del av vårt arbete genomsyrar kvalitet och noggrannhet, för att ge dig som kund en långsiktig lösning. 

Luftvärmepump Vännäs

TJÄNSTER inom värmepumpar

Oavsett om du redan har en värmepump eller är intresserad av att införskaffa en så kan vi på Klimat Nord AB stå till tjänst för att säkerställa att dina värmebehov uppfylls.

Vi utför service på luftvärmepumpar av tillverkarna Panasonic, Toshiba, Mitsubishi, LG, Samsung, GREE, Fujitsu, Fuji, IVT, Bosch, Daikin med fler!

KLIMAT NORD INSTALLATION AB

STATIONSVÄGEN 21, 911 36 Vännäsby
070-819 74 96
Luftvärmepump Vännäs